Σοκ έχει υποστεί η Κλειτορία από την αυτοκτονία της 17χρονης κοπέλας στο χωριό Γλάστρα που πυροβολήθηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η νεαρή κοπέλα επέλεξε να φύγει από την ζωή με αυτόν τον τρόπο. Το χωριό της Γλάστρας δεν μπορεί να συνέλθει από το τραγικό συμβάν που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ συγκλονισμένη είναι και η οικογένειά της.
Η κοπέλα είχε τρία αδέλφια και ζούσε στο χωριό μαζί με αυτά, τον πατέρα της, τον παππού της και την γιαγιά της. Οι γονείς της ήταν διαζευγμένοι και η μητέρα της ζούσε στο Αίγιο. Τι είναι αυτό που οδήγησε την 17χρονη κοπέλα σε μία τέτοια πράξη; Στο χωριό λένε ότι το κορίτσι ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό. 
Μετά τον τραυματισμό της και μέχρι την μεταφορά της στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, οι πληροφορίες λένε ότι διατηρούσε τις αισθήσεις της και μάλιστα καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής ζητούσε συγγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Τα τραύματα της όμως ήταν σοβαρά και η κοπέλα εξέπνευσε πριν από την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιατρού του Κέντρου Υγείας

Η μαρτυρία του γιατρού του Κέντρου Υγείας της Κλειτορίας που την συνόδευε στο ασθενοφόρο συγκλονίζει. Γράφει στο facebook: «Αν μπορέσει κανείς να καταλάβει την αγωνία που βιώνει ένας γιατρός διακομίζοντας περιστατικά, όπως το σημερινό στην Κλειτορία με την αυτοχειρία 17χρονης.
Επί 50 χιλιόμετρα να προσπαθείς να κρατήσεις στη ζωή έναν νέο άνθρωπο… Εσύ και ο ασθενής που ψυχορραγεί και ο χρόνος σταματάει. Τα χιλιόμετρα είναι αμέτρητα και πάντα λες έκανα σωστά; Άργησα; Μήπως; Ακούγεται τραγικό, δύσκολο είναι όμως πιο πολύ από αυτό… Γιατί αυτό που σε νοιάζει εκείνες τις ώρες είναι ο ασθενής… Όσο και αν τα χιλιόμετρα ολοένα αυξάνουν».
___________