O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". ...Γκαίτε

.................................................Όποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται καλά. - Ρήγας Φεραίος
Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

No news good news...............

Αρκαδικά

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Thanasis Petrakos
ΚΑΛΑΜΑΤΑ


ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018


1. Την Τρίτη 13 Φεβρουάριου έγινε στη Τρίπολη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας συνάντηση των Επιτροπών κατά των πλειστηριασμών από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Αρκαδίας κατά των πλειστηριασμών. Στη συνάντηση πήρε μέρος και η Επιτροπή μας. 
Στη σύσκεψη ήταν και εκπρόσωποι Περιφερειακών Παρατάξεων εργατικών και αγροτικών σωματείων ,συλλόγων και Εργατικών Κέντρων.
Η Πελοποννησιακή Σύσκεψη αυτή αποφάσισε να γίνει παλλαϊκή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 6 μμ ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. 
Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 6 μμ θα είναι στη Τρίπολη και θα μιλήσει στα πλαίσια του δήθεν Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργανώνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τη Περιφέρεια και το ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας. Για την ενημέρωση των πολιτών ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στη κινητοποίηση αποφασίστηκε 
Α) Να γίνει τη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου συνέντευξη τύπου στη Τρίπολη και τη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου συνέντευξη τύπου στους άλλους νομούς της Περιφέρειας. 
Β) Να κληθούν να συμμετάσχουν στη κινητοποίηση της Τρίπολης όλοι οι φορείς,τα σωματεία και οι σύλλογοι του κάθε νομού.
2. Επειδή την Τέταρτη 21 Φεβρουαρίου όπως είναι γνωστό ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, αποφασίστηκε να γίνουν πολύπλευρες δράσεις εκείνη την ημέρα σε όλους τους νομούς για να καταγγελθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και να καλεστεί ο λαός να συμμετάσχει στη κινητοποίηση της Τρίπολης την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 6 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου