O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". ...Γκαίτε

.................................................Όποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται καλά. - Ρήγας Φεραίος
Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

No news good news...............

Αρκαδικά

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ!



ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ! 
Μας τηλεφώνησε πριν λίγο φτωχοποιημένος, ηλικιωμένος συμπολίτης μας με τριπλό by pass, χρόνια πνευμονοπάθεια και χρήση μηχανικής αναπνευστικής υποστήριξης, διαβητικός ινσουλινοεξαρτώμενος στον οποίο η ΔΕΗ Τρίπολης έκοψε το ρεύμα για χρέος περίπου 2.000 ευρώ.
Ο ίδιος παρακάλεσε τους υπεύθυνους της ΔΕΗ Τρίπολης (μας είπε ότι μίλησε με τον υποδιευθυντή) να του επανασυνδέσουν το κομμένο ρεύμα διότι ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου για αυτόν, δεδομένου ότι οι ινσουλίνες θα έληγαν εκτός ψυγείου και το μηχάνημα της αναπνευστικής υποστήριξης σταμάτησε να λειτουργεί.
Ο προϊστάμενος του απάντησε ότι αν δεν πλήρωνε ως προκαταβολή 300 ευρώ (ποσό που αδυνατούσε ο ηλικιωμένος να συγκεντρώσει) τότε θα έμενε οριστικά χωρίς ρεύμα.
Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος έμενε μόνος του στο σπίτι, σε απελπιστική κατάσταση πήρε τηλέφωνο το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ως τελευταία λύση.
Το έγκλημα των στελεχών της ΔΕΗ Τρίπολης, των γκόλντεν μπόυζ της κεντρικής ΔΕΗ, της μνημονιακής κυβέρνησης που ξεπουλά την δημόσια επιχείρηση αφενός και καταδικάζει απροστάτευτο τον φτωχοποιημένο λαό σε κοινωνικό μεσαίωνα, δεν θα μείνει ατιμώρητο.
Από αύριο κιόλας το Κίνημά μας θα αναλάβει δράση προκειμένου να διερευνηθεί ποια φυσικά πρόσωπα είναι υπεύθυνα για αυτή την εγκληματική ενέργεια και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του φτωχού και άρρωστου συνανθρώπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου