O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". ...Γκαίτε

.................................................Όποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται καλά. - Ρήγας Φεραίος
Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

No news good news...............

Αρκαδικά

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Νάξος: Ο τιμοκατάλογος της ταβέρνας που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου


Έτσι μπράβο να μαθαίνουν οι ξένοι επισκέπτες αυτού του τόπου γιατί οι Έλληνες έχασαν το χαμόγελό του !!!
Και ότι μια μάνα 60 ετών με τέσσερα παιδιά έχασε τη ζωή της γιατί αντί να είναι συνταξιούχος εργαζότανε ακόμα στην αποκομιδή σκουπιδιών με 44o βαθμούς... θύμα των μνημονίων και των ξεπουλημένων πολιτικών!!!

Ο κατάλογος της ταβέρνας δεν έγραφε μόνο τις τιμές των φαγητών...


Πριν από μερικές ημέρες ο ερευνητής και αναλυτής στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λονδίνου, Κρίστιαν Χέντερσον, επισκέφτηκε τη Νάξο.

Eκτός από τις όμορφες παραλίες και τα τοπικά εδέσματα, το ενδιαφέρον του «έκλεψε» ο κατάλογος μιας ταβέρνας στο Καστράκι. 
Ο Χέντερσον αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα όσα διάβασε στο πίσω μέρος του καταλόγου της ελληνικής ταβέρνας και τα οποία, όπως φαίνεται, του έκαναν εντύπωση.

 «Το μήνυμα στο πίσω μέρος του καταλόγου μιας ταβέρνας στη Νάξο», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία την οποία «ανέβασε» στο Twitter,χρησιμοποιώντας τα hashtag #Greece #Naxos...



Τι έγραφε ο κατάλογος:
«Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι τα χρήματα που η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει από το φορολογικό σύστημα δίνεται στις τράπεζες για να πληρώσουν ένα χρέος που οι ίδιες δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...
 Πληρώνουμε φόρους για να ζούμε στην φτώχεια και τη ανεργία, παρακολουθώντας την κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης και του συστήματος υγείας.
 Η βρώμικη δουλειά γίνεται από τους πολιτικούς οι οποίοι συμμορφώνονται υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι θεσμοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν “οικονομική κρίση” απαιτούν από εμάς να είμαστε νομοταγείς και να πληρώνουμε τους φόρους μας».
Παράδειγμα προς μίμηση έτσι ώστε να μάθουν και να μεταφέρουν τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα..... Η πληροφόρηση  επιβάλλεται να γίνεται με κάθε μέσο... και γιατί όχι μέσα από τους καταλόγους στα εστιατόρια.... οι εφημερίδες και τα άλλα μέσα είναι ξεπουλημένα στα μεγάλα  συμφέροντα  και αδιάφορα στα δεινά του ελληνικού λαού..... αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που ο κόσμος τα έχει απαξιώσει....


https://07-magazine.blogspot.gr/2017/06/blog-post_134.html#comment-form

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου